Χαλκίδα:Νέο σοβαρό τροχαίο στο δρόμο καρμανιόλα που έχασαν τη ζωή τους τα δύο 20χρονα παιδιά

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το τροχαίο δυστύχημα, (ένα χιλιόμετρο πριν στον ίδιο δρόμο) που κόστισε την ζωή σε δύο νέα παιδιά νέο τροχαίο συνέβη σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, στο δρόμο Χαλκίδας- Λαμψάκου.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, λίγο πριν το εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με φορτηγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας 30 ετών περίπου.

Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο και άνδρες της Τροχαίας Χαλκίδας.

Η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετή ώρα , μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το δρόμο, ενώ το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου διαλύθηκε από την σύγκρουση.

Φαίνεται ότι ο Βαρύς φόρος αίματος στην άσφαλτο δεν πρόκειται να σταματήσει καθως πριν στεγνώσει το μελάνι από το θρήνο των δυο εικοσάχρονων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο , ένας ακόμα νέος παραλίγο να χιάσει τη ζωή του στον δρόμο καρμανιόλα Χαλκίδας-Λαμψάκου-Βασιλικού.

Οι αρχές θα πρέπει να λάβουν σοβαρά μέτρα είτε με την τοποθέτηση καμερών είτε με την καλύτερη παρουσία της τροχαίας στο δρόμο αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Πέμπτης υπήρξε σύγκρουση φορτηγού με μηχανή.

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό στον Άγιο Στέφανο
Σοβαρό τροχαίο στη Χαλκίδα - Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό στον Άγιο Στέφανο (ΦΩΤΟ)

Πηγή:eviathema.gr

Δείτε ακόμα

Εύβοια: Ραγίζουν καρδιές για τους δύο νεκρούς από το τροχαίο – «Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων»

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο